Nieuw sinds 2023:

Welkom op de website van Lief Huisje. Ik ben Selena van Dijk (1994) en ben getrouwd met Tim van Dijk, samen kregen wij in 2019 ons dochtertje Sara. Sinds 2016 wonen wij in ons (toen nog klus-) huisje. Stap voor stap kreeg ons huis vorm en sfeer. We staken onze handen uit de mouwen en creëerden met veel enthousiasme en creativiteit ons eigen thuis in het gezellige centrum van Rijssen, in Overijssel. Inmiddels is ons gezin uitgebreid met onze gezellige schapendoes Evi en lieve kipjes in ons eigen stadstuintje.

Mijn interieurstijl laat zich het beste omschrijven als Scandinavisch, met veel warme en natuurlijke tinten. Je vindt in ons interieur veel kringloopvondsten, opgeknapt of in een ander jasje combineer ik deze graag met iets moderns voor een eigentijds sfeertje. Ik houd van rust en balans in een interieur, dus veel natuurlijke tinten zoals nude roze of beige of bruin. Kijk niet gek op als er wel snel eens iets veranderd in ons interieur, ik houd van verandering en heb elke week weer nieuwe ideeën.

Dit ben ik..

Op mijn bakfietsje, gekleed in mijn fijne bloemetjes jurk ga ik graag op stap. Met dochterlief en hondje Evi voorin, fiets ik graag een rondje, samen proeven van de zonsopkomst en genieten van het dauw op het gras, wilde bloemen plukken langs de kant van de weg. Ja, ik ben een echte natuurliefhebber, geboren in een piep klein boerderijtje aan de rand van het bos, opgegroeid tussen alle boerderijdieren die je je maar kan bedenken, woon ik nu graag met ons gezin in de stad en haal ik de sfeer van het landleven graag terug in ons huis en stadstuintje. Mijn echte genietmomentjes zijn fijne fietstochtjes langs bijzondere plekjes, nippend aan een cappuccino of struinend door ‘weer’ een kringloop. Heerlijk thuis met mijn kopje verse thee, inspiratie opdoen en lekker suf bladeren in een paar woontijdschriften, altijd weer nieuwe ideeën en plannen uitdenken voor ons huisje of tuin, ook denk ik graag mee met vrienden of familie.

Sinds een tijdje post ik graag een plaatje van ons interieur op insta @selenavandijk. Mijn account veranderde van privé plaatjes naar leuke sfeerbeelden uit ons huisje. Ik ben deze blog begonnen om mijn zelfgemaakte DIY’s met jullie te delen en sinds 2023 kan ik je verder kan helpen door middel van interieuradvies via ‘interieur van Selena’.