Laatst kreeg ik tijdens een interview voor een heel bekend interieur tijdschrift de vraag waarom we zo ontzettend veel lampjes in huis hebben? Nou hahaha daar moest ik even over nadenken… Onbewust creëer ik in elk hoekje wel een lichtpunt, een lief lampje. Ik moest later wel even lachen, want ja, nu ik rond om mij heen kijk zie ik stiekem toch best veel lampjes. Maar hé daar ben ik niet alleen verantwoordelijk voor. Manlief ging tijdens de verbouwing helemaal los met alle lichtpunten. Dus tja, vanuit hier ontstond onze liefde voor veel lampen. Voor een toffe samenwerking ontving ik een hele mooie cotton ball licht snoer. Deze prachtige lichtsnoeren had ik al vaker voorbij zien komen op mijn insta feed bij mede interieur gekkies, en nu hangt hij in mijn eigen huisje. Nog meer lampjes erbij, hahaha 😉

De cotton ball lights geven een feestelijke en zachte touch aan je woonkamer, keuken of slaapkamer, eigenlijk kun je hem in elke ruimte stylen en toepassen voor een feestelijk sfeertje. Zelf koos ik voor een neutrale kleur (shell), zodat hij nog lang zou matchen met mijn interieur, maar je kan af en toe ook gaan afwisselen met prachtige kleuren voor een speels effect. Ze hebben prachtige kleuren en verschillende groottes, neem eens een kijkje op www.cottonballlights.com voor al hun toffe items. Ik spiekte vanmorgen met heel veel zomerkriebels alweer op hun website en werd mega enthousiast van de buitenverlichting collectie van cotton ball lights.

Wist je dat de cotton ball lights een fairtrade product is? De cotton balls worden gemaakt door enthousaiste medewerkers in Thailand. Hen wordt de mogelijkheid aangeboden om de cotton balls thuis te maken, zodat de traditionele structuur en familie worden gewaarborgd.

Ik kan niet wachten totdat ik de lichtslinger ook kan combineren op de kinderkamer of tijdens het kerstdiner op tafel, je kan lekker creatief aan de slag met deze toffe lichtsnoer, dat past mij wel. 😉

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *